27 ianuarie 2012

Teenage Dream

Atunci cand ii privesti pe toti de sus  , de parca ai fi seful , atunci cand crezi ca totul e doar al tau , atunci cand ai impresia ca nu poate fi mai bine realizezi ca  traiesti un vis adolescentin . Da un vis  care  te face sa crezi ca totul  e roz desi  in dreptul numelui tau la matematica si fizica iar au picat ceva treiari sau chiar mai rau , atunci cand vezi ca netalentul tau te-a lasat iara in paguba la desen . Atunci cand te chinui sa pictezi fara  imaginatie si nu-ti ies decat niste  pete pastelate  pline de amuzament . In momentele in care simti ca cerul se prabuseste dar defapt tu ai pierdut controlul asupra ta si chiar si noptile  albe pe care le traiesti in fata  calculatorului jucand nustiu ce joc pentru ca vrei sa fi primul , atunci cand  te zvarcolesti in pat cautand o pozitie sa poti  dormi si  incepi sa dai vina pe biata saltea  Acestea is  momente de neuitat .

In secundele de agonie pe care le traiesti de la asa zisa " mare dragoste " si incepi sa spui " dragostea este o boala prea grea " , in fractiunile de secunde in care vezi cum ceasul alearga ca o roata  si numai se opreste . Atunci cand  priveste  clepsidra ce nu se mai scurge desi tu ai vrea sa  fi  afar jucandu-te in zapada . Cand in banca stai si te rogi  sa  cada ceva in capul profesorului numai ca sa pleci acasa .

Cand  asa zisul Sfantul Valentin  vine cu  multi fluturasi  rozali si te trezesti  cu  o asa numita prajitura in fata privindu-i pe  ceilalti cum isi impart bucatelele lor printe pupici patimasi . In acele momente  incepi a bolborosi pe sub masa ca soarta ta este  chiar neagra .

Atunci  cand stai pe messenger asteptand ca iubirea ta sa intre si incepi a bolborosi vrute si nevrute apoi incepi a o scuza  si  dupaia sa suni in disperare  de frica sa nu fi patit ceva .



Visurile  adolescentine nasc printre fluturasi si carti , banci si  scaune , table si crete , holuri si sacri ,  vecini si catei , frunze si flori . Poata suna ciudat , dar incercati sa zambiti asa cum credeti ca nu veti putea reusi si veti vedea ca se poate si mai bine , veti intelege ca adolesceanta e poate ceea mai frumoasa parte a vieti .

 P.s. Visati cat mai aveti timp .

Un comentariu:

Vilhelm man spunea...

Interesant!
Un weekend excelent sa ai!
Corner of heaven